Blijven Drijven . be

— en jij weet weer van alles —

Wetsvoorstel defenestratie oplossing voor frustratie

Filed in Hors catégorie | Posted by Redactie on 20 juni 2012


Defenestratie Praag 1618
Defenestratie Praag 1618

Om onze persoonlijke vrijheden drijvende te houden en niet onder de sloef van de Europese machthebbers te blijven, die ons almaar meer wetten en regeltjes dicteren en zomaar Hermannen aanstellen zonder ons iets te vragen, dienen wij hierbij een wetsvoorstel in, om de aloude geplogenheden van de DEFENESTRATIE terug in te voeren. Dit houdt in dat lastige politiekers die te veel verdienen en het welzijn en de gezondheid van de burger aan hun laars lappen, onverwijld door het raam zullen gekieperd worden. Hoe voller hun zakken, hoe sneller ze beneden zullen zijn.

Gelieve in de commentaarruimte hieronder kenbaar te maken in hoeverre u als burger van de aspergerepubliek België akkoord kunt gaan met dit voorstel. Ook tegenvoorstellen of aanvullingen zijn welkom, om niet te zeggen noodzakelijk, om tot een vergelijk te komen met de Europaten. De vrijwillige stemming is verplicht.

Ook achten wij het noodzakelijk dat u dit naar uw 10.999.999 Belgische Facebook-vrienden doorstuurt, om het democratisch gehalte te verhogen. Veel dank vanwege de defenestrateurs.

You: "Ja dit moet ik toch ècht eens doorsturen zenne: ⬇︎ "

2 comments on “Wetsvoorstel defenestratie oplossing voor frustratie”

  • Ik zou na de defenestratie toch nog een defibrilator achterna gooien.Dit is een toestel om d.m.v. stroomstoten het hartritme te herstellen. Ze moeten kunnen leren uit hun fouten, he ?

  • Leave a cool comment

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *