Blijven Drijven . be

— en jij weet weer van alles —

Bekeert u allen tot het Gretaïsme

Filed in Hors catégorie | Posted by Redactie on 19 november 2023


Greta Thunberg heilig verklaard

Gij zondaars tegen de wetten van de Heilige Greta, weet dat àlles aan het klimaat ligt en dat gij dit allemaal zèlf hebt veroorzaakt. Gij CO2-monsters. Want de zon en de waterdamp zijn niet waardig. Gij zult boete doen volgens deze 10 geboden, zoals aan u geopenbaard op de heilige Thunberg:

 1. Stop met het laten van scheten, ondanks uw verplicht neusmasker, of laat u hiertegen vaccineren
 2. Rij met uw auto niet meer dan 100 meter per maand — de almachtige 1-wereldregering onder leiding van Paus Schwab controleert dit via uw s-phone (slave-phone) en schakelt uw batterijkar uit bij overtreding
 3. Woon nog enkel in 15-minutensteden — alles bereikbaar dicht bij uw cel
 4. Ga enkel op vakantie te voet, op blote voeten ter boetedoening voor uw zonden tegen de wetten des Greta’s
 5. Eet alleen nog wormen en insecten en synthetisch kunstvlees van Bill Gates — smakelijk. Landbouw is iets nutteloos van vroeger, stop daarmee en breek af die handel
 6. Betaal alles met door onze sekte uit het niets gecreëerd en gecontroleerd digitaal CBDC-geld, dat u gratis krijgt in ruil voor uw vrijheid
 7. Stook niet met kolen, beter een slag van de windmolen
 8. Laat uw lichaam ombouwen naar iets anders dat weinig verbruikt en beslis dit zèlf vòòr uw vijfde levensjaar
 9. Gooi die versleten natuurwetten overboord en lever u over aan de Nieuwe Gretaanse Wetenschap. Die weet het altijd beter, want gefinancierd door de allerhoogste Gretige Goden. Censureer alle anderen en aanbid de media.
 10. Stop met leven en laat uw lichaam bevriezen, zodat het later door de WHO-regering met AI gevuld kan worden en terug tot leven gewekt, onder een door ons te bepalen identiteit, amen.

Hebt gij dit helemaal gelezen? Dan hebt gij uzelf hierdoor akkoord verklaard om 99% van uw maandloon te storten op de gecentraliseerde Gretacoin-rekening nr. 987-654-321-0 van de stichting Gretige Greta. Uw toegang tot het rijk der fabelen is hiermee verzekerd. De nieuwe goden danken u — in consensus dei.

You: "Ja dit moet ik toch ècht eens doorsturen zenne: ⬇︎ "

2 comments on “Bekeert u allen tot het Gretaïsme”

 • JOHN CLAUSER, NOBELPRIJSWINNAAR NATUURKUNDE 2022:
  “Ik kan heel stellig beweren dat er GEEN klimaatnoodtoestand is.”
  “Hoezeer het veel mensen ook van streek zal maken, mijn boodschap is dat de planeet NIET in gevaar is. … atmosferische CO2 en methaan hebben een verwaarloosbaar effect op het klimaat.
  Het beleid dat de overheid heeft uitgevoerd is totaal onnodig en zou moeten worden afgeschaft.
  Tot nu toe hebben we totaal verkeerd geïdentificeerd wat het dominante proces is in het beheersen van het klimaat, en alle verschillende modellen zijn gebaseerd op onvolledige en onjuiste fysica.
  Het dominante proces is “het wolken-zonlicht-reflexiviteit thermostaat mechanisme.
  Wolken zijn allemaal helder wit en ze weerkaatsen 90% van het zonlicht terug de ruimte in, waardoor ze het meest cruciale en toch meest over het hoofd geziene aspect van het klimaatsysteem zijn.
  Tweederde van de aarde bestaat uit oceanen. De Stille Oceaan alleen al is de helft van de aarde. De gemiddelde bewolking op aarde is 67%; ongeveer 50% boven land en 75% boven oceanen.
  Ik beweer dat de bovenstaande opvallende eigenschappen van wolken het ontbrekende deel van de puzzel zijn.
  Ik kan met een gerust hart beweren dat er geen klimaatnoodtoestand is.”

 • Make Amerika “PRAY” again. Holy Donald Trump. ( Trump wil dat “zijn” land terug meer bijbels leest ! … woensdag 27 maart 2024 ). Op deze wijze raken waarschijnlijk klimaat en andere problemen volgens hem onmiddellijk opgelost … ( ? ) … LOL.

 • Leave a cool comment

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *