Blijven Drijven . be

— en jij weet weer van alles —

Jouw krokante toekomst

Filed in Hors catégorie | Posted by Redactie on 29 juli 2023


Vinden we dat ok? Commentaar graag hieronder
You: "Ja dit moet ik toch ècht eens doorsturen zenne: ⬇︎ "

3 comments on “Jouw krokante toekomst”

  • Woensdag 2 augustus 2023 : Onze supermarkt-kar inhoud, gaat niet snel goedkoper worden als ik berichten lees op : ” EARTH OVERSHOOT DAY ” … Belgie én Nederland doen het bijzonder slecht ..; Binnenkort hebben we TWEE AARDE planeten nodig om onze overconsumptie te bevredigen, als ik die berichten moet geloven … Bon. Ik ga dan nu eventjes shoppen met mijn omgebouwde bakfiets. (vroeger was dat een supermarkt-karretje,.. héhé..)

  • Leave a cool comment

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *