Blijven Drijven . be

— en jij weet weer van alles —

Nooit gezien kunstwerk in Middelheim tentoongesteld

Filed in Hors catégorie | Posted by Redactie on 22 juni 2012


Je gelooft je ogen niet maar zoiets creatiefs heb je nog nooit gezien. Je moet er maar opkomen (lukt niet en mag niet). Waar komt deze bovenmenselijke inspiratie vandaan?

kunst met een grote 0
kunst met een grote 0

Na zoveel eeuwen van kunst is er eindelijk een ongelooflijke kunstenaar die de unieke vorm uitvindt …

Een Bol! Waaaoow.

Ben ik jaloers dat ik daar niet op kwam. Maar ja, zoveel inspiratie lijkt me toch bovenmenselijk. Deze artiest Corey McCorkle zal wel volledig onder de harddrugs zitten ofzo. Ik denk aan Prozac of Rilatine of toch iets van die strekking, waarmee je onmiddellijk wordt aangehouden bij een wegcontrole voor gevaarlijke drugs.

Om zoiets te màken zeg. En schoon … ooohh … nergens in gans het heelal is zoiets moois te vinden. Kijk maar. Logisch dat het een fortuin kost en dat deze goddelijk geïnspireerde kunstenaar schatrijk is geworden van deze sublieme creatie. Zeker snel gepatenteerd. Daarvoor hebben de burgers van Antwerpen natuurlijk met plezier veel belastinggeld over. Danku provincie voor deze verlichting. Van onze portemonnee. Pas op, dat komt dus van Amerika ook nog. Extra gesponsord door een suikerfabriek. Is het misschien een “toverbol”? Dan maar hopen dat het niet regent.

Dit is dan ook terecht officieel een “topstuk” in het Middelheimmuseum. Daar kan Leonardo Da Vinci nog eens een punt aan zuigen. Niet makkelijk.

Indien je het hiermee niet eens bent is je naam waarschijnlijk Corey McCorkle. En van jou Corey verwachten we niet dat je dit bericht op Facebook tweetert of hieronder je gedacht zegt. Van de anderen daarentegen …

You: "Ja dit moet ik toch ècht eens doorsturen zenne: ⬇︎ "

3 comments on “Nooit gezien kunstwerk in Middelheim tentoongesteld”

  • Leave a cool comment

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *