Blijven Drijven . be

— en jij weet weer van alles —

Steeds meer slachtoffers van Olympitis-epidemie

Filed in Hors catégorie | Posted by Redactie on 4 augustus 2012


Van onze correspondent in Londen

Olympitis
Zwaar geval van olympitis

Wereldwijd zijn er volgens de laatste cijfers meer gevallen gemeld van Olympitis. Dat is een chronische ziekte, veroorzaakt door een overdosis.

De Symptomen:

Het begint met een uitslag. Dan volgen meer uitslagen. Men wordt werkelijk overweldigd door uitslagen en vergeet al de rest. Het natuurlijk afweersysteem van de patiënten wordt aangetast tot ze geen enkele uitslag meer kunnen verdragen. Vervolgens beginnen hun hersencellen (indien aanwezig) danig op te zwellen.

Uiteraard zijn de gekende pharma-reuzen hierop gesprongen. Weer een recordprestatie (uitslag volgt), want ze hebben nog nooit zo snel een nieuw vaccin op de markt gebracht. De tijd om het uit te testen is er niet, wegens hoogdringendheid van het aanspekken van hun winsten. Maar in geval het goedje moest verboden worden wegens veel teveel nevenverschijnselen, kunnen ze het nog altijd aan de ontwikkelingslanden slijten. Daar lukt dat vlotjes, want die stellen zo geen lastige vragen als wij.

Het virus komt elke vier jaar terug. Marc Van Ranst vindt dat raar.

Indien u deze symptomen bij uzelf vaststelt, gelieve u onmiddellijk te wenden tot de dichtstbijzijnde site die begint met “blijven” en eindigt met “drijven.be” en omschrijf nauwkeurig wat u voelt.

You: "Ja dit moet ik toch ècht eens doorsturen zenne: ⬇︎ "

2 comments on “Steeds meer slachtoffers van Olympitis-epidemie”

 • Uitslagen verdraag ik heel moeilijk, vooral slechte dan. En ik denk dat ik een paar hersencellen heb. Misschien zijn ze al aan het opzwellen want vanmorgen had ik hoofdpijn. Hopelijk is het nog niet te laat voor een vaccinatie, anders zal ik wel een nieuwe hoed moeten kopen.

 • Telkens ik een uitslag krijg, zet ik ’n condoom op mijn hoofd. Ik beschouw het, als het dragen van een hoofddoek voor de man. Die pharma-reuzen zijn niet zo testgedrag-
  gericht als de media ons wil doen geloven, toch ?
  Ik vind die Olympitis-epidemie wel iets hebben,hoor.
  Beetje kleur in de samenleving.

 • Leave a cool comment

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *