Blijven Drijven . be

— en jij weet weer van alles —

Tekening ontdekt van Leonardo Da Vinci

Filed in Cartoons, Hors catégorie | Posted by Redactie on 2 juni 2019


Gisteren kwam er nog een sensationele ontdekking aan het licht in de nasleep van het proces tegen de butler van de paus, Paolo Gabriele. Hij had niet alleen al de vuile was buitengehangen, maar ook nog een oud, nooit vrijgegeven of gepubliceerd document van Leonardo Da Vinci uit het vaticaan gestolen en aan de pers doorgesluisd, tegen een buitensporige vergoeding. Die eerste pers waar Paolo aan dacht was BlijvenDrijven.be . Grazie Paolo.

Leonardo Da Vinci new drawing discovered
Leonardo Da Vinci: “De Bevers”-tekening ontdekt

Zodoende hebben onze lezers weer een primeur te pakken. CNN en Coriere della Sera kunnen op hun kin kloppen, terwijl ze deze primeur op hun buik schrijven. Het pas ontdekte manuscript kreeg intussen de officieuze naam “De Bevers” vanwege het tafereel met bevers. De echtheid van het document wordt niet in twijfel getrokken. Wat Leonardo Da Vinci hier juist mee bedoelde blijft echter een vraagteken. Was het een ontwerp voor energiebesparing, voor bescherming van de bevers? Graag jouw deskundige mening hieronder (—>reacties). Je hoeft niet in te loggen of niks. Alvast dank.

You: "Ja dit moet ik toch ècht eens doorsturen zenne: ⬇︎ "

2 comments on “Tekening ontdekt van Leonardo Da Vinci”

    • Maar Yurg, dat is een geweldig idee 💡 waarmee in 1 klap heel de energiecrisis is opgelost. Ik ga dit direct als concept aan deze industriereuzen verkopen voor een fortuin. Pech voor jou wel dat je het hier openbaar hebt verklapt en ik het zojuist gepatenteerd heb. Maar ik heb nog wel een kelner nodig om cocktails te serveren op het tropisch eiland dat ik dan ga aanschaffen. Iets voor jou allicht?

  • Leave a cool comment

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *