Blijven Drijven . be

— en jij weet weer van alles —

Roze eekhoorn in Bazel

Filed in Hors catégorie | Posted by Redactie on 6 maart 2017


Wij van Blijvendrijven.be hoorden iemand bazelen over een witte eekhoorn in Kruibeke, maar bij nader toezien bleek hij roze.
We hebben dan ook prompt deze foto online gezet dankzij YouTube. Er wordt gebazeld dat de witte eekhoorn zou zijn gaan twijfelen over zijn identiteit. Oordeel zelf. Of oordeel niet. Dat kan ook.

You: "Ja dit moet ik toch ècht eens doorsturen zenne: ⬇︎ "

5 comments on “Roze eekhoorn in Bazel”

  • De ” grijze ” (Amerikaanse) eekhoorn zou in England hun ” rode ” aan het verdrijven zijn ! … ( hoorde ik op het nieuws ! )… Maar nu er een ” roze ” op komst is, kan deze misschien de grijze Amerikaanse verdrijven ?… nb: die WIT- Russische mag hier pertang ook zijn intrede komen doen, hoor !…

  • ROZE chocolade of RUBY chocolade is een type chocolade met een roze kleur en een frisse bessensmaak. Zowel de kleur als de smaak zijn afkomstig van de gebruikte cacaobonen en niet van toegevoegde kleur- of smaakstoffen. Roze chocolade is het vierde type chocolade, na pure, melk- en witte chocolade. NB : DE ROZE EEKHOORNS , beter bekend als “RUBY-EEKHOORNS” eten niets anders dan roze cacaobonen en hebben daarom een roze vacht ontwikkeld.

  • Leave a cool comment

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *