Blijven Drijven . be

— en jij weet weer van alles —

Gratis hersenreiniging met deze video

Filed in Cartoons, video | Posted by Redactie on 20 augustus 2021


22 min. • in ’t Engels, sorry, maar 1000 beelden zeggen meer dan 1 woord, ongeveer

Iets minder grappig? Jouw gedacht kan hieronder.

You: "Ja dit moet ik toch ècht eens doorsturen zenne: ⬇︎ "

10 comments on “Gratis hersenreiniging met deze video”

 • Waarom niet in het Chinees ? Sorry… Die hebben meer dan duizend lettertekens voor 1.000 woorden … Dan wordt het pas ECHT duidelijk. ( héhé ) NB: Wel een TOP doordenkertje, die video ! Aanrader voor studenten ! …

 • Er is momenteel in de westerse wereld geen sprake van een massapsychose zoals in vorige eeuw. Het totalitarisme dat momenteel woekert is het consumentisme. Kopen kopen kopen, Social media, tv enz zijn de geestesziekte van deze tijd, oorzaak van de klimaatverandering (produktie, transport, afval) en de weergaloze vermaterializering van de bevolking. De vrolijke (???) Slaven van big business. Werken werken werken, kopen kopen kopen, als een bende imbecielen verzuipend in een zinloos bestaan in een wereld die precies daardoor ten onder gaat in water en vuur.

 • PS. Als ge een massapsychose oude stijl wilt bestuderen, kijk dan naar Afghanistan, dat is een ander pak vijgen dan covidje, totnutoe tenminste. . .een ouwe maat van mij zei eens 35 jaar geleden: it is the businessman who rules the world. Nu.

 • Nee grappig zou ik dit filmpje niet noemen. Massapsychose bestaat en is akelig. Wordt het helemaal vanaf 0 georchestreerd of wordt een bestaande situatie vaak uitgebuit? In welke mate is dit filmpje zelf ook een voorbeeld van het gebruik maken en aanmoedigen van dan weer een andere (minder massale) psychose? Het gebruikt alvast dezelfde middelen. Soms heb ik het gevoel dat beide kanten momenteel wat psychotisch bezig zijn en overdrijven. Ik denk dat het inderdaad tijd is om ons even terug te trekken en afstand te houden van de massa informatie waarmee we van beide kanten om de oren geslagen worden. Feit is in mijn ogen dat ondanks het tafelgeklop van beide zijden, niemand het ECHT weet momenteel. Ikke al zeker niet.

  • Spijtig genoeg nemen weinig mensen de tijd en de moeite om dit grondig en objectief te onderzoeken. Wie dat toch doet, en het is niet eens moeilijk, komt onvermijdelijk tot de conclusie, let op mijn woorden: De Grootste Medische Misdaad uit de Internationale Geschiedenis van de Mensheid, Ever!

   • Misschien hebben we een verschillende kijk op grondig en objectief onderzoek? Daar kunnen we op een keer wel eens een boompje over opzetten. Ondertussen blijf ik nog wat drijven.

 • Leave a cool comment

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *