Blijven Drijven . be

— en jij weet weer van alles —

De Goede Reset

Filed in Cartoons | Posted by Redactie on 28 juli 2022


Da’s wadanders dan “The Great Reset” van het WEF hé
You: "Ja dit moet ik toch ècht eens doorsturen zenne: ⬇︎ "

11 comments on “De Goede Reset”

 • Wat deze tekenaar ( bob ) illustreert, is niet helemaal in overeenstemming met mijn wereldblik. ( open church ..?.. / a woman, a man ..?.. / globalist scumbags ..?.. )

  • Veel hangt af van welke informatie je verwerkt hebt. De echt belangrijke informatie is goed verborgen. De “mainstream media” geven een totaal vals beeld van de werkelijkheid, conform de staat en big tech en big pharma. Daardoor heeft de meerderheid van de bevolking niet door wat er aan de hand is. En dat gaat over zowat alle onderdelen van dit cartoon. Zonder die verborgen informatie, is het onmogelijk te begrijpen. Ik wens jullie een succesvolle zoektocht — buiten de gewone media. 🧐

   • Misschien moet blijven drijven de mainstream media eens grondig bekijken. Er wordt (bvb maar niet enkel) in de standaard regelmatig korte metten gemaakt met de globalisering, met big pharma, big tech enz. En zeer ernstige waarschuwingen ivm klimaatverandering. Wel komen er meerdere visies aan bod. Wat in zekere mate beschermt tegen sektarisme. Het is wel nuttig om te waarschuwen tegen positivistische idioten. Alleszins.

    • Dat is het nu juist. We hèbben de mainstream media al zovele jaren bekeken en nog steeds, en constateren dat ze absoluut niet objectief zijn in wereldzaken. Ze doen wel alsof. Nogmaals, uitgebreid onderzoek van àlle media is in deze tijd spijtig genoeg noodzakelijk om door het bedrog te kunnen zien. Maar ik maak me geen illusies, want wie nu, na o.a. het dramatisch débacle van covid & vax, nog steeds in die door de mainstream-media gepromote troep gelooft, … ok. Chapeau voor de indoctrinatie-kracht van deze media. Het is wel rampzalig voor de wereld. Ooit komt het allemaal uit (het is al bezig), maar dan is het allicht te laat voor velen (dat is ook al bezig). Good luck!

     • Het is sowieso al te laat voor zowat iedereen. Dit is het bizarre: in de mainstream media vind je alles wat je moet weten, samen met een berg achterlijke shit. Mensen willen vooral gewoon voortdoen. Hier in Poederlee bvb is publieke vijand nr.1 : DE BOOM 🌲. al wordt het hier 50 graden celsius.

     • Slechts een klein percentage vd mensen is gebaat bij informatie. De meerderheid kan het gewoon geen zak schelen. Informatie zal niets oplossen. We leren enkel van rampen. En dan is het, gezien de schaal ervan, te laat.

 • Veel evolutie moeten we niet van de mensheid verwachten. Toch niet in de eerstvolgende 100.000 jaar Individuele bewustwording is mogelijk. Zeer sporadisch duiken er mensen op die hebben leren denken voor zichzelf. Inkomende gedachten waarnemen is al een goede stap in de richting.
  MSM geeft bestaansreden aan alternatieve media. Zonder MSM geen alternatieve visie want dan wordt de alternatieve visie MSM 🙂

 • Re: MSM , Stief ?

  MSM staat voor Methylsulfonylmethaan of DMSO2. Het is een variant op dimethylsulfoxide of DMSO, een oplosmiddel dat chemische middelen door de huid het lichaam in kan transporteren. Het zit in de testosterongels en -pleisters. De MSM-cultus is het geesteskind van biochemicus Robert Herschler en arts Stanley Jacob.

 • … om te kunnen overleven op deze ” Blijvende Drijfzand ” mensenwereld, moeten wij nog veel-veel leren Jokke én Stief. Zelf overweeg ik na dit leven – dus,- in mijn volgende leven, te incarneren als een virus. Zo bekijk je de mensheid (volgens sommigen het mensDOM) eens onderhuids, op een alternatieve wijze…….

 • Leave a cool comment

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *